Evitarea greselilor comune in masurarea spatiului: Ce sa nu faci cand masori pentru mobilier

Oana-Sorina27/06/2023

Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, masurarea corecta a spatiului pentru mobilier este esentiala. O masurare inexacta poate duce la achizitionarea unui mobilier nepotrivit, care nu se incadreaza bine in spatiul disponibil. in acest articol, vom discuta despre greselile comune pe care oamenii le fac atunci cand masoara pentru mobilier si vom oferi sfaturi practice despre cum sa le evitati.

Neglijarea masuratorilor

Unul dintre cele mai frecvente greseli este neglijarea masuratorilor. Este esential sa masurati spatiul in care intentionati sa plasati mobilierul inainte de a face o achizitie. Acest lucru include masurarea latimii, inaltimii si adancimii spatiului disponibil.

Uitarea de a masura accesul

O alta greseala comuna este uitarea de a masura accesul. Acest lucru include masurarea usilor, coridoarelor si scarilor prin care mobilierul va trebui sa treaca pentru a ajunge in spatiul dorit.

Neluarea in considerare a proportiilor

Este important sa luati in considerare proportiile atunci cand masurati pentru mobilier. Mobilierul ar trebui sa se potriveasca cu proportiile camerei si sa nu fie prea mare sau prea mic.

Folosirea unui instrument de masurare inexact

Asigurati-va ca utilizati un instrument de masurare precis. O ruleta de masurare defecta sau inexacta poate duce la masuratori gresite.

Neluarea in considerare a spatiului de circulatie

Este esential sa lasati suficient spatiu pentru circulatie in jurul mobilierului. Nu uitati sa luati in considerare acest aspect atunci cand masurati pentru mobilier.

Pentru a evita aceste greseli, este important sa va luati timpul pentru a masura spatiul in mod corect si sa luati in considerare toate aspectele necesare. Acest lucru va va ajuta sa faceti o alegere informata atunci cand vine vorba de achizitionarea de mobilier si va va asigura ca mobilierul pe care il alegeti se va potrivi perfect in spatiul dvs.