Pat tapitat cu piele ecologica cu somiera fixa 180x200, Hanna, culoare maro

0.00
(0 reviews) Adauga un review
1.69900 lei

Descriere produs

Pat tapitat cu piele ecologica cu somiera fixa 180x200 Somnul este un aliat veritabil pentru o viata sanatoasa, iar un somn sanatos si odihnitor este tocmai ceea ce patul Hanna garanteaza.
Un somn bun te face sa te simti in forma si mai fericit! Mai mult decat util, un pat tapitat este si un element decorativ care pune dormitorul intr-o lumina favorbila! Pat tapitat cu piele ecologica cu somiera fixa ofea un design modern cu linii drepte, minimaliste si vine in completarea perfecta a dormitoarelor pentru tineret.
Asigura conditii optime pentru un somn odihnitor si vise placute.
Este o alegere ideala pentru o ambianta rafinata ce poate fi adaptat cu usurinta oricarui tip de dormitor.
Patul Hanna asigura durabilitate in timp, un suport adecvat si confort pe intreaga durata a somnului.
Patul este prevazut cu somiera fixa cu lamele elastice, cu rama tapitata cu piele ecologica si 7 picioare din lemn, respectiv 8 picioare pentru dimensiunea 180x200.
Somiera este fixata pe 7 picioare de lemn robuste - conceputa dupa inalta tehnologie.
Somiera permite o aerisire perfecta pentru nucleul saltelei tale, astfel vei dormi intr-un mediu sanatos si curat si te vei putea bucura de o mai lunga durata de viata a saltelei.
Totodata somiera are rolul de a absorbi socurile produse la asezarea pe saltea iar elasticitatea lamelelor este esentiala, chiar obligaorie.
Desigur , un pat matrimonial, este desavaRsit completat de o saltea potrivita Ortopedicus ce fac diferenta intre un somn odihnitor , revigorant si unul de proasta calitate care duce la oboseala.
Ortopedicus este brand inregistrat la OSIM, pentru textile de casa si mobilier.
Acest pat tapitat vine impachetat intr-un colet compact dar se poate monta foarte usor cu ajutorul schitei livrate in colet, asamblarea  lui facandu-se usor si rapid! Tablia si somiera sunt incluse.
Material: piele ecologica Disponibil in dimensiunile: 160x200 si 180x200 Finisaje premium Somiera fixa cu lamele elastice 2 ani garantie

Review-uri

Rating mediu:
0.00 (0 reviews Total)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 star
  0
Ai cumparat acest produs?
Spuneti-ne ceva despre asta si ajutati-i pe ceilalti sa ia decizia potrivita
Vezi recenziile cu:
5 stars (0 reviews)
4 stars (0 reviews)
3 stars (0 reviews)
2 stars (0 reviews)
1 star (0 reviews)

Inca nicio recenzie