Somiera de pat cu picioare, metal si lemn stratificat, 140x200

0.00
(0 reviews) Adauga un review
64900 lei

Descriere produs

Somiera de pat cu picioare, metal si lemn stratificat, 140x200 Somiera de pat, desi neglijata in general,  este foarte importanta in obtinerea unui somn odihnitor dar si in mentinerea sanatatii saltelei si rezistentei in timp a patului.
Desi greu de crezut, prin impactul indirect pe care il are, salveaza costuri pe termen lung, mult peste investitia in ea insasi.
De ce este atat de importanta o somiera? Paturile care folosesc pal sau alt suport similar, se uzeaza mult mai repede si devin zgomotoase din cazua faptului ca toata greutatea saltelei si a ocupantilor patului se lasa pe rama patului.
Paturile Ortopedicus care folosesc o somiera cu picioare, rezista mult mai mult in timp si raman silentioase deoarece toata greutatea se trasmite direct pe somiera si pe picioarele acestei si nu pe rama patului.
Somiera de pat Ortopedicus Asadar, pe langa benificiile aduse patului, contribuie la sanatatea somnului, aeriseste foarte bine salteaua printr-o buna circulatie a aerului printre lamele.
Astfel salteaua ramane aerisita si uscata, impiedicand acarienii si bacteriile sa se dezvolte in saltea.
Un alt efect benefic pe care il are este  forma sa anatomica.
Avand lamele din lemn stratificat foarte elastice, somiera copieaza forma corpului si amortizeaza socurile produse asupra saltelei, astfel salteaua rezista mai mult in timp.
  Caracterisici tehnice  somiera de pat: Intaltime 40 cm Lamele din fag stratificat, tratate termic -  nu se deformeaza in timp Greutatea este distribuita uniform - nu se lasa la mijloc Cadru metalic din teava patrata, rigida si rezsitenta Garantie 24 luni Somiera Ortopedicus, este din import, este facuta din lemn de fag stratificat, in 7 straturi dupa inalta tehnologie germana suportand pana la total 200 kg.
Produsa in UE pentru Ortopedicus® Inregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci Distribuit de Natural Gold Hand

Review-uri

Rating mediu:
0.00 (0 reviews Total)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 star
  0
Ai cumparat acest produs?
Spuneti-ne ceva despre asta si ajutati-i pe ceilalti sa ia decizia potrivita
Vezi recenziile cu:
5 stars (0 reviews)
4 stars (0 reviews)
3 stars (0 reviews)
2 stars (0 reviews)
1 star (0 reviews)

Inca nicio recenzie