Somiera de pat rabatabila din metal si lemn stratificat, 160x200

0.00
(0 reviews) Adauga un review
89900 lei

Descriere produs

Somiera de pat rabatabila, din metal si lemn stratificat, 160x200 Somiera de pat, desi neglijata in general,  este foarte importanta in obtinerea unui somn odihnitor dar si in mentinerea sanatatii saltelei.
Desi greu de crezut, prin impactul indirect pe care il are, salveaza costuri pe termen lung, mult peste investitia in ea insasi.
De ce este atat de importanta o somiera? Paturile Ortopedicus care folosesc o somiera rabatabila ofera un mare avantaj prin faptul ca se creaza astfel un spatiu de depozitare util sub somiera.
Spatiul este atat de necesar pentru depozitarea pernelor, pilotelor si nu numai.
Asadar, pe langa benificiile aduse prin economisirea spatiului, somiera contribuie la sanatatea somnului fiindca aeriseste foarte bine salteaua printr-o buna circulatie a aerului printre lamelele din lemn stratificat.
Astfel salteaua ramane aerisita si uscata, impiedicand acarienii si bacteriile sa se dezvolte in saltea.
Un alt efect benefic pe care il are este  forma sa anatomica.
Avand lamele din lemn stratificat foarte elastice, somiera copieaza forma corpului si amortizeaza socurile produse asupra saltelei, astfel salteaua rezista mai mult in timp.
Caracterisici tehnic somiera de pat: Mecanism hidraulic- provenit din industria automotive Lamele din fag stratificat, tratate termic -  nu se deformeaza in timp Greutatea este distribuita uniform - nu se lasa la mijloc Cadru metalic din teava patrata, rigida si rezsitenta Garantie 24 luni Somiera Ortopedicus, este din import, este facuta din lemn de fag stratificat, in 7 straturi dupa inalta tehnologie germana, suportand pana la total 200 kg.
Amortizoarele hidraulice si sistemul de rabatare, ridica cu usurinta somiera si salteaua.
Produsa in UE pentru Ortopedicus® Inregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci Distribuit de Natural Gold Hand

Review-uri

Rating mediu:
0.00 (0 reviews Total)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 star
  0
Ai cumparat acest produs?
Spuneti-ne ceva despre asta si ajutati-i pe ceilalti sa ia decizia potrivita
Vezi recenziile cu:
5 stars (0 reviews)
4 stars (0 reviews)
3 stars (0 reviews)
2 stars (0 reviews)
1 star (0 reviews)

Inca nicio recenzie